Utstilling til Zulufadder

Jeg er takknemlig og glad for svært godt besøkte utstillinger og nye og faste kunder i Atelier Vidsyn. Min forrige utstilling var knyttet til helse. Forskning viser at omgivelsene vi finner estetisk vakre, påvirker vår helse positivt. Xavier Tiberghien holdt et interessant foredrag om dette på åpningen.
En tanke som har utviklet seg, er et ønske om å kunne gi mennesker som virkelig trenger det hjelp der de bor. Nå kan jeg bidra med det jeg liker aller best til ..... Denne gang fikk jeg bidra til et godt veldedig formål ved å gi hele overskuddet til organisasjonen som mitt hjerte banker ekstra for, nemlig Zulufadder. Det ble gledelige 14 solgte bilder. Se innslaget fra NRK HER!

Gå direkte til bildene her:Klikk her!


Mari Maurstad har stiftet organisasjonen Zulufadder som har sitt virke i Sør-Afrika. Et imponerende grundig arbeid over flere år med gode, målbare resultater og med liten administrasjon. Med andre ord, pengene kommer dit de skal. Vi har et fadderbarn der, men i tillegg til fadderordninger har de større pågående prosjekt som å bygge skoler, god undervisning, hjelpe bestemødre som sitter igjen med ansvaret for storfamilier og bygging av små, fine hus (44 så langt). I år har 6 jenter gjennomført grunnutdanning ved hjelp av Zulufadder. Det betyr mye for samfunnet at jentene får høyre utdanning. Mitt mål for utstillingen er å kunne gi disse jentene stipend til universitetsutdannelse. Det koster ca. 25.000 kr per stipend. Mari er kjempepositiv til prosjektet, og hun åpner min utstilling på Lillehammer Steinerskole 18. september kl. 13. Nå maler jeg alt jeg kan, gleder meg stort og håper på godt salg. Velkommen!

Les gjerne mer om Zulufadder på www.zulufadder.no