Bestilling av nyproduksjon

Jeg har utviklet noen billedserier som jeg synes særpreger min produksjon, og som man kan ta utgangspunkt i ved en bestilling av enkeltbilder eller hele utsmykningsoppdrag av hus, hytter og næringsbygg. Formater kan bestilles på hele 10 og 10 cm i lengde og bredde. Minste format er 40 x 40 cm. I tillegg til disse seriene kan du se på fanen arkiv, der en god del av tidligere produksjon som nå er solgt, ligger arkivert.


Serien ”Kvile”: Her er det rolig landskap i kjølige blå og gråtoner. Det kommer an på øyet som ser om dette er sjø, fjell eller annet landskap, men tanken bak er ro og harmoni.

kvile


 Serien ”Ildtopp” : Ville, energirike fjell, ofte i gråtoner ispedd oransje. Gjør seg spesielt godt i kvadratiske formater.

ildtopp


 Serien ”Klippe”. Grov struktur i fjell og klipper i kystlandskap.

klippe1

klippe2


Serien ”Panorama”: Dette er et svært populært format, nettopp fordi det er så lett å plassere over sofa, skjenker og spisestuer. Det gir en følelse av at bildet glir inn i veggen som et vindu mot et abstrakt landskap. Bruk av blindramme forsterker denne opplevelsen. Formatet 160 X 60 er svært godt egnet.

panorama

panorama2

panorama3


Serien ”Bybilder”. Dette er hus i ulike former i sterke farger og omgivelser som skaper liv og energi i et rom. Tanken bak er også et håp om et varmere samfunn der det bygges gode relasjoner og nye spennende kulturlandskap. Bildene som her er avbildet heter ”Lys i vår felles stue” og ”Kom og lytt til livet”

bybilder

bybilder2


 Serien ”Mennesket og relasjoner” . Jeg liker også å male forenklede menneskeskikkelser / sjeler i ulike settinger og omgivelser.

Mennesket